فیلم آموزش تصویری کیک شب یلدا

آموزش پخت و تزیین کیک هندوانه ای برای شب یلدا

به مناسبت نزدیک شدن شب یلدا ، طرز تهیه کیک اسفنجی با تزیین هندوانه ای مخصوص شب یلدا رو براتون آماده کردیم. با مجله مرال همراه باشید.

طرز تهیه کیک به شکل هندوانه

مواد لازم برای تهیه کیک به شکل هندوانه

ژله هندوانه : ۱ بسته
شکر : ۳ پیمانه
آرد: ۵ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
کر ه: ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۸ عدد
شیر : ۲ پیمانه
وانیل : ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک به شکل هندوانه

برای تهیه کیک هندوانه ای ، اول فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه . آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم و ۲ بار به خوبی الک می کنیم و به همراه پودر ژله ، شکر و نمک به خوبی مخلوط می کنیم . کره رو در دمای اتاق نرم می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم . تخم مرغ ، شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط می کنیم تا یکدست بشن . بعد اونا را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست می کینم . داخل قالب رو با کاغذ روغنی می پوشونیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و ۴۵ دقیقه صبر می کنیم تا کیک هندوانه ای آماده بشه.

برای تهیه پوره هندوانه ، هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن ، به خوبی هم پوره می کنیم. در صورت تمایل ، میتونید مقداری رنگ قرمز خوراکی به کیک اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه . نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *