طرز تهیه غذای آسان لقمه کباب + فیلم

آموزش پخت لقمه کباب در مجله مرال

لقمه کباب یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است. برای مشاهده آموزش ، مواد لازم و دستور پخت لقمه کباب با مجله مرال همراه باشید.

طرز تهیه غذای لقمه کباب

مواد لازم برای تهیه لقمه کباب

  • ٢۵٠ گرم گوشت چرخ کرده
  • ١ ق چ نمک
  • ١ ق چ فلفل سیاه
  • ١ عدد پیاز رنده شده
  • مقدار دلخواه زعفران دم کرده
  • ٢ عدد پوره گوجه فرنگى
  • ١ ق چ نمک
  • ١ ق چ فلفل سیاه
  • مقدار دلخواه نان
  • مقدار دلخواه ترکیب پیاز و جعفرى

حتما بخوانید : تاریخ شب یلدا به شمسی و میلادی ۱۳۹۹ – ۲۰۲۰ + تاریخچه شب یلدا

طرز تهیه لقمه کباب در منزل

١ قاشق چایخورى نمک و ١ قاشق چایخورى فلفل سیاه و ١ عدد پیاز رنده شده (بعد از رنده آب پیاز گرفته و دور ریخته شود) و مقدار دلخواه زعفران دم کرده را به ٢۵٠ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کاملاً مخلوط کرده و ورز دهید.
لقمه ها را در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
٢ عدد پوره گوجه فرنگى و ١ قاشق چایخورى نمک و ١ قاشق چایخورى فلفل سیاه را در روغن تفت دهید
سپس لقمه هاى سرخ شده را در سس بخوابانید تا کاملاً آغشته به سس شوند.
و در آخر لقمه ها را (به تعداد دلخواه) در نان قرار داده و روى آن ترکیب پیاز و جعفرى ریخته و بعد نان ها را بپیچید.
دقت داشته باشید با این مقدار مواد حدود ۶ لقمه بدست مى آید و از هر نانى براى تهیه لقمه کباب میشه استفاده کرد ولى نان نباید آنقدر ضخیم باشد که نتوان لقمه ها را پیچید.

حتما بخوانید: طرز تهیه فینگر فود ( مینى کورن داگ ) + فیلم

امیدواریم این غذای خوشمزه رو درست کنید و سوالات و تجربه هاتون رو برامون توی بخش نظرات بنویسید. اگه از این غذا خوشتون اومده ، با دیگران به اشتراک بگذارید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *